Акциите: Полицаи дебнат за пътни нарушители и дрога, пожарникарите чистят яз. „Боровица“

На 7 август, в 0.30 ч. в гр.Кърджали, бул.”Хр.Ботев”,  27-годишен мъж управлява л.а. “Опел” след употреба на алкохол с концентрация 1.62 промила, съобщиха от регионалния пресцентър на МВР. Лицето е задържано за срок до 24 часа, започнато е досъдебно производство.
На 06.08.2014г.  на територията на РУП Кирково е проведена СПО с цел подобряване безопасността на движението, контрол за употребен алкохол и наркотични вещества, техническа изправност на МПС, наличие на застраховка “Гражданска отговорност”. Проверени са 19 МПС, констатирани са 2 нарушения санкционирани с 1 акт и 1 фиш.
На 06.08.2014 г. на територията на Община Кърджали и Черноочене е проведена СПО по метода “Широкообхватен контрол” с цел подобряване базопасността на движението, контрол за несъобразуна скорост, управлeние на МПС от неправоспособни водачи и водачи под въздействие на алкохол. Проврени са 107 МПС, констатирани са 11 нарушения, за които са наложени 6 глоби с фиш и 5 акта по ЗДВП.
Екип на група „СД” при РДПБЗН-Кърджали продължава да участва при почистване на язовир „Боровица” от паднала дървесна маса.
24rodopi.com
hard admin

*

Top