„Арда” готви изненада срещу „Марек” в зала „Арпезос”

След като волейболна „Арда” успешно отвя с 3:0 гейма „Левски бол”, следващата седмица й предстоят два важни мача в Суперлигата.
Навръх студенсткият празник  спортна зала „Арпезос” очаква феновете на атрактивния спорт, когато небесносините ще се изправят на собствен терен срещу „Марек Юнион Ивкони”. Във временната класация момчетата на Иван Халачев заемат 6 –а позиция, с 10 точки. Техните опоненти са с две места по-напред с 14 точки. Към момента те излизат срещу „Арда” само с една загуба. Кърджалийският тим е готов да поднесе изненада, защото вече започна да набират скорост в редовния сезон. Мачът ще се играе от 17, 30 часа на 8 декември и ще бъде предаван пряко по БНТ 2 и сателитният канал на националната телевизия. Домакините отново ще разчитат на своята вярна публика, защото у дома и стените помагат, коментира треньорът Иван Халачев. 
Следващият мач на небесносините ще бъде на 12 декември, когато „Арда”-Кърджали ще гостува на третите във временното подреждане от редовния сезон „Пирин”-Разлог.
24rodopi.com 
hard admin

*

Top