Ардинският волейболен клуб с нов шеф, Месут Хайрулов поема младите спортисти

Гюнер ШЮКРИ

Волейболният треньор Месут Хайрулов е новият председател на Клуб за спорт с ученици „Алада” от Ардино. Той бе избран с пълно мнозинство на проведеното Общо събрание на спортния клуб. Новият Управителен съвет се състои от 5 члена. Това са Алпер Сами, Тони Добрева, Гюлай Фейзулова, Месут Хайрулов и Стефан Димов. Досегашният председател Мехмед Алиев се оттегли след 8-годишно управление.

„Приех председателския пост на КСУ,,Алада”, като висока оценка за моята работа през последните 9 години, но и с ясното съзнание, че този ангажимент ще ме накара да работя още по-упорито и отговорно за развитието на всички видове спорт, към които имат интерес ардинските деца, ученици и младежи”, заяви след избирането си Месут Хайрулов. Той подчерта, че основната му задача ще бъде да задържи нивото на волейбола, който през последните години се е наложил като най-успешния и единствен спорт за нежната половина на общината.

В отчета си за изтеклия период Мехмед Алиев сподели, че е доволен от свършеното през годините. Той благодари на стария Управителен съвет, приятели и спонсори, с чиято помощ е успял да утвърди клуба. Изказа специални благодарности и на кмета на община Ардино Ресми Мурад и на председателя на Общински съвет Сезгин Байрям за безрезервната им подкрепа, която са получавали през отчетния период.—————————————————————–
Last Minute за Коста дел Сол 55+ за 20.04 – неустоимо ниска цена!

hard admin

*

Top