Арестуваха крадци: 20-годишен си тръгнал с 240 лева от касата на аптека в Крумовград, 45-годишен задигнал велосипед в Момчилград

Криминалисти разкриха и задържаха мъж, откраднал 240 лв. от аптека в Крумовград. И.С./20/ влязъл в аптеката около 18 часа и докато фармацевтът обслужвал клиент, успял да измъкне парите от касата. Половин час по-късно бил подаден сигнал за кражбата и при организираните издирвателни действия полицаите задържали извършителя. Част от парите са били намерени, укрити в близост до дома на И.С. При извършена справка се установило, че той е в срок на изтърпяване на присъда пробация за кражба. По случая е образувано досъдебно производство.
Мъж, откраднал колело, е задържан от автопатрул на РПУ-Момчилград вчера сутринта, съобщиха от регионалния пресцентър на МВР.
Около 6 часа полицаите забелязали Е.Е./45/ да се придвижва с велосипед в града. При извършената проверка се оказало, че колелото е откраднато от вътрешен двор на кооперация в града. По случая е образувано бързо производство и извършителят на кражбата е задържан в полицейското управление.
hard admin

*

Top