Асфалт от ВиК за 70 квадрата дупки

По-малко от 70 квадратни метра са дупките в община Кърджали, които ВиК трябва да асфалтира след ремонтни дейности, изчислиха грубо от дружеството. От там увериха, че това ще бъде сторено до средата на месец април. „Зимни аварии ни принудиха да копаем, а не искахме след това да поставяме студена асфалтова смес, защото тя е по-некачествена и нетрайна. Също така е необходимо технологично време за уплътняване и слягане на дупката. Това не може да се постигне само с трамбоване”, заявиха от дружеството.

Асфалт от ВиК ще поставят на ул. Републиканска” и ул.”Оборище” в района на пазара, както и на ул. „Генерал Чернозубов”. Там са по-големите дупки, в останали части на града се касае за асфалтиране на 2-3 квадратни метра. 

От дружеството заявиха, че много от изкопите, които затрудняват движението и съответно причиняват недоволството на гражданите, са направени от строителни фирми, които работят по жилищни кооперации. Тяхното асфалтиране обаче е задължение на самите строители.—————————————————————–
Супер коли на супер цени в най-новия сайт за коли в България!

hard admin

*

Top