„Атака“: Разговорите за съставяне на Кабинет да се водят в НС и пред медиите, а не в квартири и резиденции

Партията няма да се коалира с никой, а ще отстоява точките от Планът Сидеров

 

С ПП АТАКА до момента никой не е разговарял за съставяне на кабинет, се казва в съобщение на формацията на Волен Сидеров до медиите.

В документа се казва:

Разговорите трябва да се водят на територията на Народно събрание, а не по квартири и резиденции, и да бъдат публични – пред медиите, за да няма съмнение за задкулисни договорки. Няма промяна в позицията на АТАКА от изборната нощ. Приоритети трябва да са монополите, сметките за ток, парно, доходите на българите и икономиката. Това са нещата, които трябва да се случат на първо място. АТАКА стои категорично зад тези точки от Планът “Сидеров”. Ако АТАКА имаше мнозинство в НС,

Планът “Сидеров” щеше да започне да се изпълнява незабавно. Сега който и да състави кабинет, партия АТАКА ще отстоява тези точки.

По отношение на ГЕРБ няма промяна на позицията ни. Те не трябва да управляват повече. Освен това, държим на ревизия на управлението на ГЕРБ. Всичко трябва да бъде осветлено. Трябва да има осъдени от ГЕРБ, както и от служебното правителство. Марин Райков замаза аферата с бюлетините. Трябва да бъдат осветлени и действията на служебния кабинет – продажбата на имоти на първо място.

От ГЕРБ идва поръчката за тези допълнително отпечатани бюлетини, няма съмнение за това. Смятам, че този път прокуратурата ще стигне до край. Надявам се да има и присъди. Виждаме паническото поведение от страна на ГЕРБ. Страхът е голям при тях.

АТАКА няма как да се коалира с ДПС. По въпроса за програмен кабинет – първо той трябва да бъде представен. АТАКА ще изисква да се случат определени неща от Планът “Сидеров”, защото АТАКА е изразител на исканията от протестите. Няма да позволим успиване на управляващите. АТАКА ще има контролна функция, ще държим за прозрачност на всичко.

Ако има касиране на изборите, на първо място ще спечелят ГЕРБ, защото ще потънат изборните нарушения. Полза ще имат и някои малки партии, които имат за цел да накъсват вота. Такива, които наричат българския народ “лумпени”, защото не е гласувал за тях.

hard admin

*

Top