Ахмед Доган и ДПС дариха месо на Дом „Майка и дете”

Лидерът на ДПС Ахмед Доган, централното ръководство на партията и общинския съвет в Кърджали дариха телешко месо за Дом „Майка и дете” и Домът за възрастни хора по случай Курбан Байрама. Председателят на общинското ръководство Мухарем Мухарем изпълни заръката на лидера си да връчи дарението и да поздрави работещите в двете заведения от името на партията.
„Традицията повелява на този празник ние мюсюлманите да даряваме на  съседи и социално слаби. На Курбан Байрама ние винаги сме били заедно с нашите братя християни. От името на председателя на партията и ръководството й бяха принесени жертва в телета във всички седем общини на областта. Месото е раздадено на бедни хора”, каза лидерът на ДПС в Кърджали Мухарем Мухарем.
 От Дом „Майка и дете” благодариха за дарението. Те пожелаха да се сбъдне това, за което дарителите са нарекли месото. Благодариха и от Дома за възрастни хора. Там дарението прие бай Киро. Той поиска да се снима за спомен с дарителите. Много е хубаво, че взаимно зачитаме празниците си казаха от Дома за възрастни хора.
 

 

hard admin

*

Top