Ахмед Доган ядосан на подчинените си в Кърджали за скандала с ген. Делов, идва край Арда на 3 ноември

„Лидерът на ДПС Ахмед Доган е ядосан на подчинените си партийци в Кърджали за скандала, който забъркаха около освободителя на града ген. Васил Делов. Сокола се ядосал, че подценили мащаба на проблема и вкарали партията в национална интрига, която лепнала петно на ДПС”, пише софийският вестник „Стандарт”, позовавайки се на депутати.
“Това не е въпрос само на Кърджали. Не е лъжица за тяхната уста! Трябваше да ни питат, не да ни поставят пред свършен факт!”, ядосвал се Доган пред съпартийци, съобщава изданието, което гравитираше около ДПС допреди 3 години, но в момента е в групата на така нар. „проправителствени медии”.
Засега уволнения в ДПС-Кърджали няма да има. Доган щял да изчака развитието на казуса. Но здраво щял да се накара на своите в Кърджали на конференцията им следващия уикенд.
Областната конференция на ДПС е на 3 ноември, съобщиха за 24rodopi  от централата на движението.
Както първи 24rodopi съобщи, скандалът бе предизвикан от общински съветник от ДПС в Кърджали, който подтикна изселническа федерация в Одрин да разпространи декларация против даването на почетно звание на генерала.
hard admin

*

Top