А Доган им се усмихва от „сараите“… №2 или №5 ще бъде Шабанали Ахмед, защо Ремзи Осман трябва да заеме емблематичното 8-мо място

Те седят на „масата на Местан и Борисов” в култовото заведение „Марая Толеранс” в Кърджали и… бистрят политиката. Слушателят има чувството, че имат готов отговор за всяко питане.
Знаят кое е „по-правилно” – да станеш депутат или да „си налягаш парцалите” за кметските избори през 2015-та? Кой ще нареди листата на ДПС – Лютви Местан или Ахмед Доган, и това го знаят.
Наясно са, че ДПС ще вкара 4-ма депутати в парламента на 5 октомври, но имат силни аргументи за тезата „и 8-мата позиция” е печеливша.
Те не са „мозъчен тръст” на партия, но знаят какво става във всяка от основните политически формации в града край Арда. Сведущи са и по темата „кой колко е забогатял” от политика в Кърджали?
Днес коментираха публикации на 24rodopi.com, в които председателят на Висшия мюсюлмански съвет Шабанали Ахмед е наричан „голямата изненада на Избори`2014″, а Айхан Етем – „малката изненада”.
Убедени са, че духовникът ще бъде №2 или №3 в листата, но… „по-мъжката позиция” на „човека на Ердоган” била №5.
Пълният текст – по-късно в 24rodopi.com
hard admin

*

Top