Багдасаров: Гордея се с това, което направихме в парламента! Не успяхме да свършим всичко, но причината беше в нашите партньори


„За мен да съм водач на листата е огромна чест и огромна отговорност. Гордея се с това, което направихме в парламента. Като народен представител в 42-то Народно събрание се смятам за част от хората, които наложиха социална политика коренно различна от управлението в предишните 4 години. Не успяхме да свършим всичко, което обещахме. Плоският данък, АЕЦ „Белене”, системата за пенсиониране останаха на втори план, но причината беше в нашите партньори, които накрая показаха, че никога не са били лоялни”, заяви Милко Багдасаров на представянето на кандидатите за народни представители от коалиция „БСП Лява България” в Кърджали. Стартът на предизборната кампания на „червените” бе даден на 9 септември пред паметника на Адалберт Антонов – Малчика.

„Днес участваме в изборите сами с ясното съзнание, че искаме да продължим тази социална политика. И искаме да го направим като първа политическа сила. За да изпълним девиза си „Достоен живот в справедлива България”, добави водачът Багдасаров.
Втори в листата е областният управител Бисер Николов, който е от гражданската квота. Трети е председателят на областния и общинския съвет на БСП Георги Кючуков. Следват: Димитрина Александрова – директор на ОДЗ “Слънце” в Ардино и общински председател на Национално движение “Русофили”, Ахмед Шерифов – учител в село Мост, секретар на партийната организация на БСП, Георги Георгиев – икономист и собственик на фирма “Данигер” – Черноочене,  Кристияна Арабаджиева – областен координатор на младежката структура на левицата, Вилдан Вахид – психолог в дирекцията “Бюро по труда” в Кърджали, Маргит Василева – председател на Общинския съвет на БСП в Крумовград и общински съветник, Димитър Димов – преподавател по история, председател на национално движение “Русофили”.
Заплануваният голям концерт обаче бе отложен. „Не искаме подобна шумотевица в момент, когато в държавата има бедстващи хора вследствие на наводненията. Затова и решихме откриването на кампанията да е по-скромно”, коментираха от БСП. 
24rodopi.com

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!

hard admin

*

Top