Багдасаров даде партиен билет на Борисов с № 007VRUSIASAM

Водачът на листата на БСП в Кърджали Милко Багдасаров връчи партиен билет на експремиера Бойко Борисов и го обяви за редови член на левицата, съобщиха от пресцентъра на партията. С широка усмивка той огласи номера на членската карта 007007VRUSIASAM. „Идеята е на симпатизант на БСП. След като пенсионираният пожарникар от квартал „Заболничен” установил, че Борисов е останал без партия и ГЕРБ е на Цветан Цветанов, от съчуствие ни предложи да го приемем в нашата. Ние сме демократични хора и веднага реагирахме адекватно”, сподели Багдасаров.
След церемонията по приема на вип-члена в БСП, Борисов и приятели се отправиха на традиционното си шествие по градските улици.
Хората с интерес се спираха, за да чуят посланията им и да се снимат с тях за спомен. Акцент бе поставен върху нашумелия проблем със СРС –тата. „Говорете, аз чувам всичко и Ви слушам”, подканваше случайните минувачи куклата на Цветанов. По кърджалийските кафенета за Цецка Цачева се събираха помощи за почивка на море, а за председателя на националния предизборен щаб на герберите Цветан Цветанов, за поредния му седми апартамент, добавиха от левицата.
Кукленото комедийно шоу от София е на посещение в града край Арда по покана на предизборния щаб на „Коалиция за България”. Главните герои в уличното мъпет вариете бяха Бойко Борисов, Цветан Цветанов, Симеон Дянков и Цецка Цачева, които станаха част от предизборната кампания на столетницата. Куклите са почти в цял ръст, а образите им пародираха управлението на ГЕРБ, уточняват от пресцентъра на БСП.

hard admin

*

Top