Багдасаров: Истината за парк „Арпезос Север“ е „Кумецо на Цецо изпълни обекта, иначе нямаше да има пари“

„Аз си мълчах, защото за мен беше важно този парк да стане. Това беше за сметка на вашите работни места, за да дойде димитровградската фирма. Кумецо на Цецо изпълни проекта”, заяви кандидатът за депутат от БСП Милко Багдасаров на площад „Освобождение” в Кърджали тази сутрин, коментирайки новопостроения парк „Арпезос Север”.
Социалист №1 в Източните Родопи се извини за това, че е премълчавал истините за парка от години, но след построяването му можел да си позволи да изрече на глас, че това е била сделка между ДПС и ГЕРБ. Обществената поръчка била спечелена от фирма от Димитровград, а кърджалийци се лишили от работни места. Според Багдасаров, зам. шефът на ГЕРБ Цветан Цветанов поставил ултиматум на кмета на Кърджали – парк няма да има, ако проектът не бъде спечелен от неговия кумец”.
Разкритията бяха направени по време на дебата на Тв7.
На площада имаше емоции, но дискусия не се получи, нямаше и новини. Партийни агитки и пенсионери бяха дошли да гледат на живот предаването, в които събеседници на водещия Николай Бареков бяха кметът инж. Хасан Азис и общинските съветници Илия Илиев от ГЕРБ и Милко Багдасаров от БСП.
Партийните агитки задаваха въпроси, с които целяха най-вече да злепоставят опонентите. На повечето питания отговори не се получиха.
Възрастна кърджалийка пък обвини правителството на Иван Костов, заради което започнал упадъкът в града край Арда. Приватизацията на Костов превърнала 11 заводи в хотели и ресторанти, заяви тя. 
hard admin

*

Top