Багдасаров към обиждащите на „лош мат`риал“: Правете любов, а не война!

Паметникът на първата целувка в Кърджали събра млади хора на поредната акция по почистването му, а сред тях се включиха и кандидат-депутати от листата на БСП.

Водачът Милко Багдасаров посочи, че днешното послание пред един от най-новите паметници у нас е “Правете любов, а не война”. Той обвърза посланието с мега скандалите, които тресат държавата през последните дни.

“Оказа се, че ние в България или сме оперативно интересни лица, или сме отпадъци. ГЕРБ и Цветанов направиха така, че се разделихме по този начин. Отпадъци са тези, които са отпаднали от подслушването и са попаднали в кошчето с това определение. Досега бяхме “лош мат`риал”, сега отпадъци, на път сме да понесем много по-тежки санкции като държава заради аферите на Цветан Цветанов.

“Защото се оказа, че са подслушвани не само Сергей Станишев и Бойко Борисов, но чрез многото им разговори обект на това са били и редица европейски лидери”, заяви Багдасаров. Той изрази тревога от “риска да ни изхвърлят от ЕС заради простотиите на един или двама”.

hard admin

*

Top