Бареков в Кърджали: ДПС и Бойко Борисов няма да управляват повече! Обещавам!

„Освен да махнем ДПС от властта, обещавам ви и друго – г-н Борисов, който се провали и беше изгонен с камъни, няма да управлява повече”, заяви на среща с избиратели в Кърджали лидерът на „България без цензура” Николай Бареков.
Той обяви, че каквито и коалиции да се правят след изборите, нищо няма да може да се случи без ББЦ. „Ние имаме политическа програма, дадохме я на хората и уважихме българския избирател, но след изборите, когато ще трябва да седнем да преговаряме, не знаем за какво ще водим разговори. Ние искаме работа, безплатно здравеопазване за майки, деца, възрастни и хора с увреждания, но какво искат другите – не знаем”. Лидерът на ББЦ постави две условия към партиите още отсега – първото е да се работи за българския народ така, че всяка година да се разкриват по 100 хил. раб. места и вдигане на заплатите, което ще го свърши българският бизнес. И второто услови е ДПС – вън, а Бойко Борисов да гледа отстрани.
Лидерът на ББЦ обяви, чe водачът на листата на ББЦ в Кърджали Рада Коджабашева води битка с основния политически опонент на ББЦ – ДПС. „Тя дойде тук, с ясното съзнание, че трябва да помогне на хората в региона да преодолеят страха от ДПС и ГЕРБ. Няма любов и кауза, когато хората отиват да гласуват за тези две партии. Те се превърнаха във фирми, а хората треперят, че ако не гласуват за тях, няма да имат работа”, каза лидерът на ББЦ.
В Кърджали има все повече и повече хора, които разбират, че на това статукво трябва да се сложи край, допълни водачът на листата на ББЦ в региона Рада Коджабашева.
В момента ние виждаме, че не живеем добре и затова има реални виновни – това е БСП, това е ДПС, това е ГЕРБ, това е и НДСВ. „Виждам страха в очите на хората при срещите си с възрастни, с младежи, с бизнеса. В очите на всички тях имаше страх. Хора, трябва да се отървем от страха си! Време е да се събудим и да гласуваме за реални неща – това са образование, здравеопазване, справедливост”, призова тя.
Блокадата на турската граница, за да не могат да гласуват изселниците, ще започне в 8 часа сутринта на 1 октомври и ще продължи до 6 октомври на трите КПП-та, съобщи пред журналисти Николай Бареков. В началото тя ще е твърда, няма да се пропускат никакви превозни средства от Турция за България, а след преговори с властите режимът ще стане по-мек, уточни той.
В кирковското село Бенковски подариха на лидера на „България без цензура” лопата, за да изрине политиците на статуквото. Изчистете онази сган в парламента, призова го местен младеж.
24rodopi.com
hard admin

*

Top