Безработен ардинец спечели 12 500 лева от лотария

Гюнер ШЮКРИ
 
37- годишният Севги  Есадов от Ардино спечели завидните 12 500 лева от национална лотария. Щастливецът опитал късмета си в местния букмейкърски пункт в центъра на градa.
„Севги избра няколко талона и започна веднага да изтрива 22-те кутии, които се намират в тях. За негова голяма изненада в една от полетата под звездата излезе печелившата сума”, уточниха от букмейкърския пункт в града под Белите брези.
„Чувството е наистина страхотно, пожелавам на всички да имат късмета, който имам аз. В тази икономическа криза, трудно се спестяват толкова много пари”, споделя Севги Есадов. Допълва, че редовно е купувал билети на националната лотария. „Инстинктът ми казваше, че трябва да играя още по-активно. Започнах да си купувам по седем билети на ден и бях сигурен, че ще спечеля”, казва късметлията, който е родом от Горно Прахово.
Севги е семеен. Има две деца – Девран на 5 години и Саваш на 2. По професия е строителен работник, но от няколко години е безработен.  „Със спечелените пари купих подаръци на семейството си, поднових колата си и бях на почивка в Черноморието”, допълва Есадов. 

—————————————————————–
Само сега спечели смартфон SAMSUNG и още много награди!виж

hard admin

*

Top