Бившият на Глория – кърджалиецът Филето минава под венчило

Бившият съпруг на фолк певицата Глория, кърджалийският музикант Илия Загоров – Филето минава под венчило. Композиторът на най-големите хитове на Глория от години живее в Швеция с новата си изгора, пишат жълтите вестници.
След раздялата с певицата, Загоров напусна България и емигрира в Стокхолм. Припомняме, че Глория и Илия нямаха сключен граждански брак. Там се запозна с русокосата Славка и с годините двамата се сближили. С по една неуспешна връзка зад гърба си, двамата не бързали да се обвържат отново. В крайна сметка обаче се събрали и планират сватба.
Новата изгора на Загоров дори е взела дъщеря си в Стокхолм. Наследницата на Илия–Симона обаче се запознала с доведената си сестра — Анджела, едва миналия месец. Симона заминала при баща си, за да му погостува за лятото. Именно тогава тя разбрала, че той смята да мине отново под венчило.
Близки до Загоров издават, че той планира да запознае жената до себе си със семейството си в Кърджали другия месец. И не иска да отварят темата Глория пред него.
„Темата за Глория е болезнена за него, особено като си пийне. За него тя е Галя, не Глория”, разкриват негови приятели. По думите им той не е спрял да се грижи за дъщеря си Симона и през ден двамата си общуват по скайп.
Що се отнася до Глория, тя неведнъж е нападала мъжа, който написа едни от най-големите й хитове. По думите й през годините грижите за Симона са паднали изцяло върху нея и той почти не й е помагал, пише „България днес”.

—————————————————————–
Само сега СПЕЧЕЛИ ЛАПТОП SAMSUNG и още 509 страхотни награди! Виж

hard admin

*

Top