Бивш депутат от ГЕРБ: В склада на строителя на парк „Арпезос Север“ откриха откраднати цигари при въоръжен грабеж с полицейски униформи!

Нови скандални разкрития за бизнеса на строителя на парк „Арпезос Север” направи бившият депутат от ГЕРБ и бивш директор на полицията в Хасково Иван Петров.

„Още в началото му (Цветан Цветанов, б. р.) казах да се раздели със своя приятел Тодор Бояджиев от Димитровград, но живее в Минералните бани и има хотел там. Този човек винаги се движи в рискови среди. Създаде ми огромни неприятности. Ние с него сме се събирали заедно, а в неговия склад откриха откраднатите цигари при въоръжен грабеж с полицейски униформи. Това ми беше като гръм от ясно небе. Тогава бях директор на Регионалната дирекция на МВР-Хасково. След това си направих обосновано предположение, че този човек краде ДДС”, твърди Иван Петров.

Ще припомним, че фирмата на Бояджиев, димитровградската „Ти Ви Би”, построи новия парк в Кърджали след скандален конкурс. Усвоени за парка бяха близо 10 милиона лева.

Разкрития за дейността на Бояджиев направи при едно от предишните си посещения в Кърджали и лидерът на РЗС Яне Янев. Той обяви, че ще даде шокиращи сведения на прокуратурата.

hard admin

*

Top