Бивш полицай от Джебел е независим кандидат-депутат

Един от 6-мата независими кандидат-депутати в България е джебелски зет. Това е  издигнатият от инициативен комитет във Варна бивш президент на футболния клуб „Спартак” Иван Славков. Скандалният бизнесмен беше и общински съветник във Варна от ДПС, но прекара и три години в затвора.
6 666 подписа за регистрация на Иван Славков внесоха в РИК от комитета.
„Смятам, че когато на някого нещо не му харесва, трябва да положи максимум усилия да го промени, като се възползва от възможностите, които му предоставя законовата рамка. Този начин е чрез присъствие във властта, а това се случва чрез участие в избори. За да се осъществи една промяна, всеки трябва да е част от нейното реализиране, по един или друг начин. Човек е отговорен за своето, и за това на своите близки бъдеще, и затова е длъжен да поеме рискове, да даде личен пример и принос за едно по-добро бъдеще”, категоричен е Иван Славков, излагайки част от мотивите за кандидатирането си като независим кандидат за народен представител.
Иван Стоянов Славков е роден съм на 14 септември 1967 година, в село Партизани, община Дългопол. До 1994 г. е работил в структурите на Министерството на вътрешните работи, в това число и в структурите на силовото ведомство в Джебел. Съпругата му е от малката родопска община.
Иван Славков е от хората, които имат основен принос регион Кърджали да има министър. Става въпрос за Мехмед Дикме от ардинското село Бял извор, който в продължение на около 3 години беше министър в правителството на НДСВ и ДПС.
hard admin

*

Top