Бизнесменът Севдалин Чандъров: На снимката не съм аз, не е и Жасмина! Бившата ми жена се занимава със срамни неща

 „На снимката не съм аз. Не е и Жасмина. Това е монтаж. Не позволявайте бившата ми съпруга да ви манипулира. Аз също имам снимки за нея, които доказват, че практикува неща, от които би се срамувала“, заяви пред репортер на 24rodopi.com бизнесменът от Неделино Севдалин Чандъров.
Ще припомним, че той и бившата му съпруга Адрина – Веронику Петку от Румъния водят съдебна битка за правата върху 6-годишната им дъщеря Жасмина.
Адриана твърди, че мъжът, върху чиито рамене стои дете, е Севдалин. Той категорично отрича това.

Къде да живее 6-годишната Жасмина – в родопското градче Неделино с баща си Севдалин Чандъров или в румънския Кълъраш с майка си. По този казус ще се произнесе Съдът на Европейския съд в Страсбург.
Както вече писахме, българският съд окончателно отне детето на 41-годишния неделинец Севдалин Чандъров. Върховният касационен съд (ВКС) отхвърли жалбата на родопчанина срещу решението на окръжните магистрати в Смолян относно упражняването на родителските права спрямо малолетната му дъщеря Жасмина. По този начин детето трябва да отиде да живее при майка си, която от 4 години е в Испания.
Адвокатът на родопчанина обаче поиска ВКС да се обърне към съда в Люксембург да се произнесе как са спазени правата на Жасмина съобразно Хартата за човешки права и европейските директиви. Юристът се надява след произнасяне на съда в Люксембург Жасмина да има и майка, и баща. По този начин детето можело да остане в България.
Междувременно репортер на 24rodopi.com научи, че на 30 октомври е започнало дело за изваждане на паспорт на детето. Съдът трябва да разреши това след окончателното решение на ВКС. По този начин Андриана ще изведе Жасмина от страната.
„Битката продължава. Аз ще победя, защото се боря за справедливост и по-добър живот за Жасмина“, каза Чандъров.

hard admin

*

Top