Битката по пътищата продължава! Трима пешеходци блъснати за ден

Тежък старт на седмицата в Източните Родопи. Само за ден трима пешеходци са били блъснати в региона, съобщиха от регионалния пресцентър на МВР.
Както 24rodopi първи писа, на ул.”Стефан Стамболов” (новия мост) в Кърджали автомобил “Ауди” с водач Й.Н.(30) при движение с несъобразена скорост не успял да спре навреме и ударил изскочил на платното 35-годишен мъж.
Пострадалият  е настанен в болница с фрактура на крака. Образувано е  досъдебно производство. Ще припомним, че мъжът е бил в нетрезво състояние и крачел зигзагообразно по осовата линия.
Отново при движение с несъобразена скорост в Ардино “Фолксваген”, управляван от Е.Е.(33), блъснал 33-годишна пешеходка, която пресичала улицата. Водачът напуснал мястото на произшествието, без да уведоми контролните органи. Издирен е по-късно.
При пресичане на пешеходна пътека на бул.”Беломорски” в областния център 26-годишна е била ударена от “Фолксваген” с водач А.Я.(73). Пострадалата  е прегледана в Центъра за спешна помощ и освободена. Алкохолните проби на шофьорите от пътните произшествия са отрицателни. Съставени са им актове.
hard admin

*

Top