Бит по погрешка е с опасност за живота

Камери заснели наказателната акция

 

34-годишният мъж, който бе пребит в центъра на Кърджали, е бил… „наказан” по погрешка от биячите му. Така си обясняват ужасяващата случка близки на Салим Х. Младият мъж е настанен в пловдивска клиника в много тежко състояние. Имало опасност за живота ми и затова лекарите в Кърджали решили веднага пациентът да бъде транспортиран до специализирана клиника.

Според близките на Салим пияната бригада е искала да си отмъсти на собственика на заведение в центъра на града, откъдето били изгонени малко по-рано. Яростта на биячите обаче връхлетяла излизащия от бара 34-годишен мъж.

Припомняме, че Салим бе намерен във вторник рано сутринта в безпомощно състояние в центъра на града. Веднага е подаден сигнал до органите на реда, които задържат двама бягащи мъже на 30 и 32 години.

Салим е изпратен по спешност в Пловдив, където вчера е претърпял челюстна операция. Предстоят и още хирургични намеси. „Лицето му е смазано, гледката е страшна. Няма здраво място по него. Като го видяхме…, беше страшно”, разказват роднини на пребития мъж.

Салим е работил в Анталия. Прибрал се в Кърджали, за да си почине. Във фаталната нощ бил в заведение в центъра на града. Познавал се със собственика и седнал да пие бира на неговата маса. В ранните часове в заведението влезнали трима души, двама от които задържаните по-късно биячи. Видимо пияни, те си поръчали още алкохол. След малко започнал спор между един от компанията и собственика, при който последният изгонил посетителя. Скандалът обаче се разраснал и останалите двама също били изхвърлени от бара.

„Казах им, че не ги познавам и не желая да споря с никого от тях”, били думите на Салим след инцидента. „Той е човек, който никого дори не може да напсува. Най-вероятно компанията е искала да си отмъсти на собственика за изгонването”, категорични са близките.

Камери в съседство на заведението са заснели целият побой. „Казаха ни, че не е за гледане. Било е ужасяващо”, допълниха роднините.

hard admin

*

Top