Благотворителен базар с кауза „Мартеница купи – усмивка на дете подари“ се проведе в Крумовград

Днес на площада в Крумовград бяха наградени участниците в общинския конкурс за най-оригинална мартеница „Мартеницата символ на здраве и дълголетие“.

Кметът на община Крумовград г-жа Себихан Мехмед поздрави всички участници изработили мартеници за благотворителната кауза и им пожела здраве и дълголетие.

Отличените участници от конкурса бяха наградени с предметни награди. Наградените имаха възможност да представят мартеницата си изработена с огромно желание и ентусиазъм.

Мартениците и тематичните композиции бяха подредени и изложени за благотворителния базар. Каузата на базара беше подкрепена от Общинската организация на БЧК Крумовград. Жителите на община Крумовград за пореден път доказаха силата на доброто, като отвориха сърцата си и дариха парични средства.

Само за няколко часа от разпродажбата на мартеници беше събрана сумата от 1 640 лева, с които ще бъдат подпомогнати пет деца с майка, която е в тежко здравословно състояние.

Младежите от БЧК зарадваха възрастните от Дом за стари хора Крумовград като им подариха мартеници от благотворителния базар.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

0 Shares
Share via
Copy link
Powered by Social Snap