Блъснаха Мишо Царя на ул. „Беззаконие“ в центъра на Кърджали, живеещи наблизо винят пътните полицаи

“Опел Вектра”отне предимството и удари странично “Опел Корса” с хасковска регистрация, управляван от колоритния кърджалийски бизнесмен Михаил Манолов – Мишо Царя. Няма пострадали, но щети има и по двете коли.
Инцидентът стана на улица „Отец Паисий” в центъра на Кърджали, която е наричана още „Беззаконие”, защото е превърната в паркинг и де факто МПС-тата се разминават на сантиметри разстояние, а пътни полицаи не забелязват критичните ситуации.
„Уникално „спящи” пътни полицаи има в Кърджали. Ръководството също спи – неволно или волно това не знаем, и не забелязва, че тази оживена улица е превърната в нещо като тясно мостче, по което за да мине единият водач трябва да изчака другия. Нито една глоба не е наложена за паркирали тук. Това не са спрели по неотложност коли, а паркирали за часове. И от двете страни на улицата има забранителен знак на паркиране. Ако “селяндурите”, които паркират тук, не разбират знаците, то защо това не правят пътните полицаи на смяна”, гневяха се живеещи в близост кърджалийци.
Другият шофьор ми отне предимството, поясни Мишо Царя.
Интересното е, че улицата е на 150 метра от Областната дирекция на МВР.
Георги Кулов, Петър Калчев
hard admin

*

Top