БМВ с 24-годишен пишман шофьор се преобърна по таван на бул. „Христо Ботев“

Движение с несъобразена скорост е причина за две пътни произшествия вчера на територията на областта с един  пострадал.
Автомобил “БМВ” с водач Б.М./24/ се блъснал в метална предпазна ограда на бул.”Христо Ботев” и след удара колата се преобърнала по таван.
Това е едно от най-оживените места в квартал „Възрожденци” и оградата е предотвратила нараняване на пешеходци.
„Това е поредният глупак, който си мисли, че като кара с висока скорост по „Ботев” ще впечатли някого. Твърде много хора напуснаха селата, на селата никога няма да излязат от тях”, гневеше се свидетелят на инцидента Иван Тенчев.
В Центъра за спешна помощ е бил прегледан 24-годишният шофьор. Извършеният тест за алкохол отчел 0,92 промила. Издаден е талон за медицинско изследване и е взета кръвна проба за химически анализ. Съставен е акт. Екип на пожарната служба е обезопасил мястото и почистил пътното платно от разлято гориво.
По пътя между Момчилград и село Подкова е катастрофирал “Мерцедес” с водач Е.С./40/, след като на пътното платно изскочил елен. Поради движение с несъобразена скорост шофьорът загубил контрол над управлението и автомобилът спрял в канавка.Тестът за алкохол е с отрицателен резултат. Съставен е акт.

На снимката: Преди седмица по бул. “Христо Ботев” нямаше опасни шофьори. Заради снега всички бяха внимателни на пътя, сега е друго.
hard admin

*

Top