Бойко Борисов във Велишане: В понеделник ще преведем на селото 20 000 лева за водопровод и сонда

„Още в понеделник ГЕРБ дарява на село Велишане 20 000 лева, колкото са необходими за изграждането на водопровода и сондата“, заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов в центъра на кърджалийското село Велишане.

Местните аплодираха Борисов, а кметът на селото Севим Сали заяви, че на следващите избори 80% от хората ще гласуват за ГЕРБ. Проблемът с водата бил единственият в селото, твърди кметът.
Освен това, той помоли Борисов, като отиде до парламента да пита Сергей Станишев, какво е различното между София и Кърджали или между Варна и Кърджали, съобщиха от пресцентъра на партията. “Омръзна ни да ни делят. Ние сме български граждани като всички останали. Ние сами ще си избираме за кого да гласуваме. Вече не ни е страх от никого”, каза още кметът.
Бойко Борисов се среща с жителите на кърджалийското село Велишане.
Влизането на ГЕРБ в село Велишане се дължи на отворените сърца и помощта, която ни оказвате постоянно, заяви кметът Севим Сали пред председателя на ГЕРБ Бойко Борисов.
„Вие, г-н Борисов и г-н Цветанов, заедно с нашата областна лидерка Цвета Караянчева, и бившата областна управителка Иванка Таушанова, сте единствените, които толкова години ние помогнахте толкова много. Благодарение на този екип, който сте избрали, г-н Борисов, ремонтирахме кметството във Велишане, ремонтирахме пътя до Велишане, джамията на Велишане, ремонтирахме уличното осветление на Велишане, закърпихме дупките в махалите „Кокиче” и „Изгрев”. Без вас всичко това нямаше да е възможно“, каза още кметът
hard admin

*

Top