Бойко Борисов: Лютви Местан управлява държавата, той е красив и умен! Доган пък ръководи всичко и губя от него с 1:5

„Ахмед Доган е най-големият български политик. Лютви Местан управлява в момента държавата. Но Ахмед Доган е на най-високия пост, той ръководи всичко. За 24 години той поне пет пъти е управлявал държавата и един път – ГЕРБ. Не мога да не му го призная. Той не ходи никъде, само ги вика политиците и раздава задачите”, заяви Бойко Борисов в предаването „Тази събота” на Би Ти Ви. Той поясни, че политиката е като футболен мач. Но състезанията за политиците са изборите. В този смисъл Доган водел Борисов с 5:1.
„Лютви Местан няма за какво да ми завижда, защото той е един много интелигентен, умен и красив човек. Станишев обаче ми завижда, защото го е яд, че го бия на всички избори”, каза още Борисов вчера. „Питам – ако Станишев ни обясняваше, че е най-подготвеният за премиер, защо не стана премиер”, попита лидерът на ГЕРБ отново.
Бившият премиер похвали момчилградчанина Места, но се спести ласкави думи и за Георги Първанов. „Той показа много класа, защото не е лесна работа да изкараш два президентски мандата и е знак за много голяма ерудираност. И рейтингът му расте”, посочи Борисов.
Лидерът на ГЕРБ вече не вярва, че ще може да състави самостоятелно правителство.
„Следващото правителство ще бъде правителство за спасение на България. Защото ще трябва да се решават много тежки проблеми. И не знам дали ще е успешна работата му. В момента се извършват непоправими неща.  Безработицата е в най-големия си размер, контрабандата – също”, каза Борисов.
hard admin

*

Top