Бойко Борисов отказа за втори път на Реформаторите, назначи една от близначките в ГЕРБ за зам.-областен управител на Кърджали

Бойко Борисов за втори път отказа да назначи за зам.-областен управител в Кърджали кандидат, предложен от Корман Исмаилов от Реформаторския блок. След като ГЕРБ и Патриотичния фронт не позволиха назначението на 35-годишната Нурай Газеп, Исмаилов предложил за заместник на областния управител Илия Илиев мъж от Джебел със солиден стаж като администратор.
Както вече 24rodopi.com писа, със заповед на министър-председателя Бойко Борисов от 8 декември Селвие Мустафа Ахмед е назначена за заместник областен управител на Кърджали. Тя заема поста, овакантен от Фейзи Бекир, който беше за три дни заместник на областния управител Илия Илиев, но в петък миналата седмица бе назначен за заместник-министър на финансите. Селвие Ахмед е номинация на ПП ГЕРБ. Била е член на НИС на МГЕРБ. На 31 години е, инженер-технолог от Университета по хранителни технологии в Пловдив, предстои й защита на магистратура по публични финанси. Понастоящем е асистент на граждански договор в Инспекцията по труда.
Селвие Ахмед има сестра близначка – Фатме, която също е активист на МГЕРБ. Тя работи в службата за трудова медицина на бившия шеф на Инспекцията по труда Костадин Стратиев.
Близначките Селвие и Фатме Ахмед са от Момчилград, но живеят в Кърджали.
24rodopi.com
hard admin

*

Top