Бойко Борисов: Прекалено много хора се качиха на моя файтон, а сега Криси и моята бивша искат да ме свалят!

Служебното правителство на „Пастирката”, както наричал Бойко Борисов Росен Плевнелиев, наредено от кръгове на Иво Прокопиев и Цветелина Бориславова, по предварителна режисура е на път да ни управлява дълго време. Два са сценариите, които се отиграват в лагера на „прокопиевци”, разкрива Афера Бг.
Единият вече дори е бил директно подсказан на Бойко Борисов в негов телефонен разговор с Кристалина Георгиева. Какъв е бил той?
След избухването на протестите в страната и подаването на оставка от премиера Бойко Борисов и правителството на ГЕРБ, еврокомисарят Кристалина Георгиева звъни по телефона на Борисов като му казва, че е поканена от президента Росен Плевнелиев да оглави служебно правителство, назначено от него. „Какво да правя?”, пита Кристалина Георгиева и допълва: „Не ми се иска за толкова кратък период, няколко месеца, да рискувам такава висока позиция на каквато съм в момента. Би ми се искало да приема, но за четири години”.
Заявката е знакова и очевидно става дума за следващ премиер – след предстоящите парламентарни избори.
Борисов не е сам, когато провежда този разговор и включва на спикер, за да чува и гостът му какво говори с Кристалина Георгиева.
„Виж сега, Криси, аз имам файтон, той може да скърца, да се чупи, да спира, да тръгва, но се движи и на него вече се качиха прекалено много хора. Въпреки това, той продължава да се движи. Включително и ти си върху файтона. Знам какво правитЕ, включително и с МОЯТА БИВША/б.р – има предвид бившата си приятелка Цветелина Бориславова/. И сега какво искате да ми кажете – да сляза от собствения си файтон, за да се качиш ти да го управляваш и аз да сляза?! Че даже и нямате смелост да ми го кажете направо в очите”, отвръща Бойко Борисов.
Кристалина Георгиева побързва да опонира, че Борисов я бил разбрал погрешно.
Борисов отвръща: „От два месеца знам какво сте замислили. Като искаш да имаш файтон и да го караш, направи си свой и си върви по пътя. Аз ще гледам отстрани и ще ви махам като минавате покрай мене”.
„Пастирката”, както наричал Бойко Борисов Росен Плевнелиев в своя тесен кръг, оповестява служебно правителство, което зад кулисите, вече не е тайна за никого, е наредено от кръга на Иво Прокопиев и хората на Цветелина Бориславова.
„Пастирката” идва от чистосърдечното признание на Росен Плевнелиев в едно от първите си интервюта като президент, че бил проверил окултно и знаел, че в предишен живот бил „ирландска пастирка”.
Според достоверните източници на Афера сценариите, които се подготвят за отиграване от кръговете на Прокопиев и Цветелина Бориславова след изборите, са следните:
– Сценарий „Прокопиев 1″ – след провеждането на парламентарните избори, ако ГЕРБ заедно с нито една близка до себе си партия не успеят да съставят мнозинство за да излъчат собствено правителство, се стига до тупик и до „правителството на спасението”, начело с Кристалина Георгиева. Като за това се приложат всички маньоври за торпилиране за създаване на друго правителство.
– Сценарий „Прокопиев 2″ – торпилиране на съставяне на правителство и протакане във времето до нови предсрочни избори, време, в което продължава да управлява служебното правителство на Плевнелиев, разбирай „кръга Прокопиев и Цветелина Бориславова”. Това време може да бъде разточено твърде дълго. Служебното правителство на практика може да си прави каквото поиска БЕЗ НИКАКЪВ ПАРЛАМЕНТАРЕН КОНТРОЛ, А И САМИЯТ ПРЕЗИДЕНТ НЕ ПОДЛЕЖИ НА НИКАКЪВ КОНТРОЛ, ТЪЙ КАТО ПАРЛАМЕНТ НЯМА.
В суматохата кръговете на Прокопиев ще осребрят щенията си, ще им бъдат опростени дългове към банки /при Прокопиев те са около 150 милиона лева/, ще бъде разклатен валутния борд и това ще обслужи определени користни цели, които ще дестабилизират и без това сгромолясалата се икономика, заради лично облагодетелстване.
Картинката изглежда злокобна, но твърде вероятна и затова вина носи и Бойко Борисов, тъй като точно той качи на своя „файтон” и издигна до небесата, и „пастирката” си, и Кристалина Георгиева, и бе престъпно разсеян за Прокопиев и компания.
Всъщност, прокопиевци задкулисно дърпат конците и на нови „протестни” движения, партията на зелените, както и внезапните „революционери” на Емо Ротманса.
Афера БГ

—————————————————————–
Намери купувач за твоята кола лесно!

hard admin

*

Top