Бойко Борисов се снима с активисти на МГЕРБ в Главатарци, нарече кариерата на главния секретар на МВР "звездопад за една нощ" (обновена)

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов бе сред примерните слушатели на семинара на МГЕРБ в съботното утро в Главатарци, на брега на язовир „Кърджали”. Той бе от първите, който зае място в залата за лекции, в 9.15 часа. Вторият ден от семинара, в който участват 150 младежи, започна с лекция на експерт от Германия.

С Борисов са Цветан Цветанов и Цецка Цачева. По-късно лекция ще изнесе и Борисов, а след това ще обяви листата на ГЕРБ със 17-те кандидати за евродепутати.
Борисов е пристигнал в Кърджали в нощта срещу събота. Към 1 часа след полунощ той е качил на страницата си няколко селфита, направени по време на вечерята в хотела, в който са отседнали младите гербери.
Борисов коментира и последните събития около главния секретар на МВР.

„Главният секретар за една нощ е получил 4 генералски звезди. То не е звездопад, а направо звездослак. На мен ми трябваха години, звезда по звезда. Казва, че Цветанов е разнасял само папки. Не, Цветанов четеше папки“, каза Борисов.

.

Очаквайте подробности
hard admin

*

Top