Борисов в Кърджали: Ние нашето си го свършихме за Маказа, премиерът Самарас ми обеща до юни пътят да е готов!

„Преди да се кача на сцената раздадох 300 или 400 автографа. Не знам дали бяха на българи или на турци, за мен всички са български граждани. Ако Лютви Местан загуби изборите искам да си остави за спомен снимка от този площад, за да може да си я гледа когато говори за купуване и манипулиране на изборите. Навсякъде, включително и тук-в Кърджали, виждам пълни площади. Нима сме купили тези хора и сме ги докарали тук зорлем? Искам да призова Станишев и Местан да не разделят народа и държавата”. Това заяви в центъра на Кърджали тази вечер председателят на ГЕРБ Бойко Борисов. Той пристигна в града край Арда веднага след като приключи обиколката в региона и на Цветан Цветанов, който пък представи листата с кандидати за народни представители на ГЕРБ. Борисов заяви, че България вече е договорила 35 млрд. лева по европейски програми, които трябва да бъдат усвоени в следващите години. „Чакам ги от две години гърците да излязат от кризата и да си довършат километър и нещо от пътя към Маказа. Ние нашето си го свършихме. Самарас ми обеща до юни пътят да е готов”, допълни бившият премиер.


Караянчева: Готова съм да воювам за вас!
„Имахме много трудности, преодоляхме доста препятствия и направихме инвестиции за 80 млн. лв. в областта, както и 150 млн. лева за земеделците. Днес, аз изпитвам чувство на благодарност за подкрепата, която всички вие отправихте към нас. Ние сме капката, която проби камъка не със сила, а с постоянство. Аз съм готова да воювам за вас!”, заяви от трибуната водачът на листата на ГЕРБ Цвета Караянчева.

Цветанов: Можем да се борим за 3 мандата от Кърджали
„Кърджали може да се гордее с хора като Цвета Караянчева и Вежди Рашидов. Благодаря на всички българи, българомохамедани и мюсюлмани, че работят с ГЕРБ. Нашата листа е пъстра и пълна с достойни хора. Затова ние можем да се борим не за две, а за три места от Кърджали в следващия парламент”, заяви Цветан Цветанов.
hard admin

*

Top