Борисов: Партиите създават етническото напрежение предизборно! Мюсюлманите у нас не трябва да са пропаст, а мост към ДПС и Анкара

„Етническото напрежение в България се предизвиква само от политическите партии, когато наближат избори. Българските мюсюлмани не трябва да са пропаст, а мост при решаване на проблемите между различните партии. Те могат да бъдат мост, както към ДПС, така и в взаимоотношенията с Турция”, заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов през участниците в семинара, организиран от МГЕРБ в Главатарци. Той коментира думите на лидера на БСП Сергей Станишев „Ами ако има референдум за Кърджали!? Добре, че ДПС е отговорна партия”.

„Като гледам прекрасната природа на Кърджали и се чудя какво иска да каже Станишев със своите изказвания.  Кой иска да вземе Кърджали? И кои са онези, които предотвратявали това да се случи? Ние категорично ще се противопоставим на подобни желания”, добави лидерът на ГЕРБ.
Както вече 24rodopi.com писа, Борисов се появи в хотела в Главатарци в нощта срещу събота и се включи във вечерята и последвалата дискотека, организирана от активистите на МГЕБ. Към 1 часа след полунощ той качи няколко селфита, направени веднага след появата му в хотела.

hard admin

*

Top