БСП: Имаме реален шанс да спечелим един мандат в Кърджали и да се борим за втори!

Древни обитатели на Перперикон ще връчат на Станишев чек за Оня милион
 
Лидерът на БСП Сергей Станишев ще открие предизборната кампания на социалистите в Кърджали на 11 април, съобщиха от пресцентъра на партията.
От 18.00 часа в тронната зала на царския дворец в свещеният град на траките Перперикон водачът на листата и председател на областният съвет на БСП Милко Багдасаров ще представи кандидатите за народни представители от Кърджали.  Лицата в листата са със средна възраст 35 години, а 40 процента от кандидатите са жени. В нея са представени всички етнически и религиозни групи от област Кърджали. Социологическите проучвания дават реален шанс  на БСП да спечели един от общо 5-те мандата от 9-ти многомандатен избирателен район – Кърджали и да участва в битката за втори мандат.
Както вече 24rodopi писа, тракийски жрец ще посрещне Сергей Станишев на Перперикон.
Там беше открита петолъчка върху съд от медно-каменната епоха. Още преди шест хиляди години нашите предшественици са изповядвали социалистическите идеи, за това можем да твърдим, че първият клуб на социалистите е бил на Перперикон, твърдят шеговито от червената централа в Кърджали.
Жрецът ще се допита до боговете за изхода от предстоящия парламентарен вот. Източници от неговото обкръжение обаче твърдят, че успехът ще споходи онази партия, която гарантира, че пожарникарите вече няма да се занимават с политика, а физкултурниците – с подслушване. Древните обитатели на Перперикон ще връчат на Станишев и чекът на стойност един милион лева, подписан от финансовият министър на Бойко Борисов, с който трябваше да се извърши реставрация на част от археологическия паметник.
„Борисов се скри и не иска да даде парите. Преди да напусне властта, ГЕРБ измете държавната хазна и сега няма средства дори и за археологическите разкопки през това лято, оплакват се древните обитатели на Перперикон. Те ще помолят Сергей Станишев да се намеси и да поиска от бъдещето правителство  първо да лъже по-малко от ГЕРБ и второ – да не забравя за народа си”, поясняват от БСП.
 
На снимката: Две зими и две лета минаха от връчването на чека от 1 милиона лева, който Перперикон спечели в кампанията за най-обичаните археологически обекти в страната.  Симеон Дянков и Вежди Рашидов подадоха оставки като министри под натиска на улицата и вече от тях нищо не зависи. Служебното правителство пък не може да извърши този трансфер
hard admin

*

Top