Българомохамеданите от Кирковско снемат доверието от Сергей Станишев заради назначенията в региона

Българомохамеданите от община Кирково, които подкрепят БСП, снемат доверието си от националния лидер на партията Сергей Станишев. Те се обявиха против назначенията на шефове на държавни структури в област Кърджали, а зам.-председателят на ОбС на БСП в Кирково Димитър Манчев подаде оставка.
Това стана ясно на заседание на общинската структура на левицата, на която оставката на Манчев не бе приета. Шефката Бойка Арабаджиева и другите от ОбС на БСП в Кирково обаче подкрепят мотивите на Манчев за „наглата цинична кадрова политика”.
„Всички служби, които могат да имат репресивни функции спрямо бизнеса и гражданите, ги дадоха на ДПС”, твърди Манчев и посочва Инспекцията по труда, ДАИ, Данъчната служба, Областната служба „Земеделие”.
„Проблемът е 50:50 обществен и личностен. Детайлите тепърва ще излизат наяве. По същата логика нас, социалистите, могат да обвинят, че за началник на най-репресивната служба – Регионалния инспекторат по образованието, сме назначили виден партиен функционер, какъвто е Сашка Тръпкова”, коментира пред 24rodopi.com член на ОбС на БСП в Кирково.

—————————————————————–
Armani Acqua Di Gio Essenza EDP 75мл за мъже на ЦЕНА от 30лв.

hard admin

*

Top