Българска работа! Оргкомитетът за гражданските протести се разцепи – едните подкрепят правителството, другите искат оставката му

Комитетът за организиране на гражданските протести в страната се разпадна, след като Даниела Пеловска се обяви в подкрепа на Бойко Борисов, а другите организатори я нарекоха „предател”.
„Ако утре Бойко Борисов подаде оставка, парламентът ще бъде сринат. Няма да има държава. Трябва да е ясно, че това е най-доброто правителство след демокрацията”, заяви на брифинг в Министерския съвет представителят на простиращите Даниела Пеловска.
Противниците й обявиха, че Пеловска е бивш член на НС на СДС, после била водач на кандидат-депутатска листа на „Новото време”, а на последните избори преминала към ДПС.
Пеловска, чиято дъщеря Сидония спечели луксозен ресторант в конкурс за готвачи в „Шоуто на Слави”, обяви, че вчера написала писмо до Бойко Борисов , а днес той насрочил пресконференция и взел дори решения. “Няма друг такъв премиер”, възкликна Пеловска.
“Пеловска предаде България”, заяви Янко Петров.
Другите от оргкомитета пък обявиха в социалната мрежа, че протестът продължава и се иска оставката на правителството. Те твърдят, че Пеловска е известна фигура в Добрич, приватизатор на Макаронената фабрика. Тя притежава и голям хотел на морето в Кранево –  “София пласт”. Проверка в Агенцията по вписванията показва, че Пеловска е доста имотна и на практика е милионер.
hard admin

*

Top