Валентин Манев: Има водач на листа от Кирковско, това е Димо Каменов от „Република БГ”

Има кандидат за народен представител от Кирковско, който е водач на листа. Това е Димо Каменов и той е под №1 в листата на „Република БГ”.
Това обяви председателят на предизборния щаб на партията Валентин Манев по повод писмото на жители на Кирково, което публикува 24rodopi. Припомняме, че в него недоволни граждани се обърнаха към всички политически формации, които ще се борят на 5 октомври за доверието на гласоподавателите в Кърджалийско. „Ние само гласоподаватели ли сме? Електорат ли сме? Защо партиите искат само гласовете ни, но не дават мандат на Кирково? Защо търсят резерви при нас – ние да не сме запасняци и да гласуваме под строй, а командирът да ни е спуснат отгоре? “, посочиха недоволните кирковчани в писмото.
„37-годишният Димо Каменов (на снимката) е единственият водач на листа на политическа партия, който е от Кирковския край и по всяко време може да бъде тук. Той е млад човек, който е израснал с всички проблеми в региона и неговата единствена цел е тяхното решаване”, заяви Валентин Манев.
Каменов е от село Тихомир. Той е икономист по образование. Последните шест години е ръководил местните клонове на две банкови институции.
24rodopi.com
hard admin

*

Top