Валери Симеонов: Партия „Атака“ изнудвала „Дънди Прешъс Металс“ за златодобива в Крумовград

Партия „Атака” изнудвала ръководството на „Дънди Прешъс Металс” за златодобива на Ада тепе. Хората на Волен Сидеров искали пари, за да подкрепят мегаинвестицията край Крумовград. В противен случай щели да водят активна кампания срещу компанията. От „Дънди” обаче пренебрегнали опита за рекет.
Това съобщи в студиото на Нова телевизия лидерът на Националния фронт за спасение на България (НФСБ) Валери Симеонов, която формация бе създадена от отцепили се от партия „Атака”. Той добави, че ставало дума за доста пари, а изнудването станало „доста преди последните избори”.
Седящият до него в студиото Слави Бинев, който най-вероятно ще води листата на НФСБ с кандидати за евродепутати, деликатно замълча, защото в този минал период той беше сред най-верните хора на лидера на националистите в България Волен Сидеров. Бинев пак разви тезата, че заради неговите писма собствениците на „Дънди” освободили Алекс Нестор, дългогодишен директор „Корпоративни и външни отношения”. Както вече 24rodopi.com писа, Бинев си приписа заслуги часове след официалното съобщение за напускането на Нестор. Той е поискал да напусне по лични причини и да се прибере при семейството си в Канада.
Ще припомним, че партия „Атака” и Слави Бинев са най-яростните противници на златодобива на Ада тепе.
На снимката: Слави Бинев и Волен Сидеров… когато заедно бяха против златодобива на Ада тепе
hard admin

*

Top