Вандалщината на Ерол – искал част от хотел „България“, но загубил делото на живота си

47-годишният Ерол Е. е потрошил витринните стъкла на хотел „България”, защото е загубил спора за апетитния имот в съда. Наскоро той и синът му дори набили сегашният управител на комплекса в центъра на Кърджали.
Това разкриха за 24rodopi.com запознати с цялата сага около хотел „България” – приватизация, прехвърляне на акции, съдебни дела, заплахи, физическо насилие. „Много собственици преминаха през хотел „България”. В един момент в ООД-то се оказа и Ерол. Той все още претендира за собственост, защото е изхарчил средства за ремонти, но съдът е категоричен, че той не е собственик. За него това бе делото на живота му”,  поясниха още източниците ни.
Както вече 24rodopi.com писа, охранителни камери заснели 47-годишния Ерол Е., който в нощта срещу вторник потроши витрините на хотел „България” в центъра на Кърджали. На записите ясно се вижда как мъжът се доближава хотела и започва да мята камъни по три витринни стъкла. Собствениците на сградата улеснили полицаите, като посочили, че първо трябва да се провери алибито на Ерол.
На снимките: Сменят витрините на хотела след вандалския акт
24rodopi.com
Прокълнатият хотел – кои го приватизираха, как в Кърджали се появи и един от най-известните кредитни милионери на България, как се прехвърляше собственост, кой сега е стопанинът на хотел „България” – четете по-късно само в 24rodopi.com
hard admin

*

Top