Васил Колячев разследвал обира на трезора в Кърджали

Главният разследващ полицай Васил Колячев, който бе открит мъртъв днес към 17 часа, работел по знаково за Кърджали дело. Това е обирът на обществения трезор на улица „Сан Стефано”. Той е разпитвал всички задържани от бандата на Мегера, участвал е в следствените експерименти, работел по всички възможни версии.

Това разкриха само за 24rodopi полицейски източници.
Два часа след като трупът е открит, служебни лица са информирали майката на Васил. Тя знае, че синът й се прострелял със служебното оръжие в кабинета си на последния етаж в дирекцията на МВР в центъра на Кърджали. Неофициални полицейски източници пък сочат, че трупът е открит в автомобила на Колячев в района на телевизионна кула в село Иванци. Много полицаи научиха за случилото се тази вечер от 24rodopi. МВР все още не дава информация за инцидента. От Спешна помощ също съобщиха, че трупът е открит в село Иванци.
Колячев, наричан още Кубинеца и Пружината, работи в системата на МВР от 1985 година. През 2002 година е завършил Академията на МВР, специалност „Криминалистика”, а през 2011-та – право в Пловдивския университет „Паисий Хилендарски”.
Тези дни той получил предложение от началниците си за пенсиониране, на което се противопоставил. Искал да всяка цена да приключи случая с обира.
 
Коя е най-страшната версия за обира на трезора, по която Колячев е работел – четете само в 24rodopi, по-късно тук
hard admin

*

Top