Вбесен шофьор към пътна шефка: Минке, майка ти да е*а, строших си колата!

Култов надпис се появи на табела в Смолянско, съобщават колегите от 24smolian.com. Вбесен от дупките по пътя шофьор е оставил нецензурно пожелание към директор на АПИ. Огромна табела поставена от АПИ указва, че участъкът се поддържа от дружеството “Интегрирани пътни система” – София. Директорът на дружеството се казва Минка Моллова, а на табелата е изписан и мобилният й телефон.
Поддържането обаче включва единствено почистване и опесъчаване през зимата. Изнервен от огромни дупки и последвала авария, неизвестен шофьор надраскал на табелата: Минке майка ти да е*а строших си колата!!!
Социологическо проучване за това какво мислят хората за състоянието на пътната мрежа си поръчва Агенция “Пътна инфраструктура”. Ведомството смята да плати до 489 955 лв. на фирма, която да разработи въпросник и направи анкетата. Това става ясно от обявление в регистъра на обществените поръчки.
Целта е да се разберат “обществените възприятия за състоянието на пътната мрежа и услугите, предоставяни на ползвателите на пътища”. Освен това ще се търси мнението на хората за качеството на пътните проекти, строителството на магистрали и шосета, за поддържането на мрежата.
Снимка: новини България
hard admin

*

Top