Вежди Рашидов вече е напълно излекуван, готви изложба с акварелите от болничната стая в Германия

Два контролни прегледа – в България и в Германия, са показали, че Вежди Рашидов вече е в отлично здраве. Няма и следа от злокачественото заболяване, което му откриха в края на миналата година. Министърът понесе дълга тежка терапия в немска клиника, но резултатите са налице – излекуван е напълно, пише „24 часа”.
Това научиха първо негови приятели, които вдигнаха наздравица за добрата новина. Самият той не иска да се шуми, но видимо е много по-спокоен, след като са излезли добрите резултати от изследванията. “Още една добра новина – вижте колко съм строен и елегантен, ще трябва да си преправям костюмите”, пошегува се Рашидов.
Почетният гражданин на Кърджали всеки ден следи работата по ларгото, участва активно в работата на Министерския съвет, а в почивните дни е в ателието си. След серията есенни акварели, които нарисува в Германия, сега се очаква да направи обещаната изложба с тях. Той не скри, че преживяването го е подтикнало към размисли, които със сигурност ще намерят отражение в творбите му.
24rodopi.com
Снимка „24 часа”
hard admin

*

Top