Вежди Рашидов: Кърджали не е давано на никой и от никого не е взимано, защото е свещена българска земя!

И народният представител от ГЕРБ Вежди Рашидов нападна лидера на БСП Сергей Станишев за думите муАми ако има референдум за Кърджали!? Добре, че ДПС е отговорна партия”.
“Кърджали винаги е била българска земя и такава ще си остане – никой да не си играе с тези неща”, заяви Рашидов, който е син на известната певица Кадрие Лятифова, която била наричана Славеят на Родопите.
“Българската държава е цялостна и неприкосновена. Тук никога не е било подарявано Кърджали, както Хрушчов, на три водки, подари Крим на Украйна, при една сделка, едно пиянско поведение. Сега те се позовават на това, че Крим е даден на Украйна при някакво напиване на Хрущов. Кърджали не е давано на никой и от никого не е взимано, защото е свещена българска земя – всички граждани, които обитават Кърджали, са достойни български граждани.
Най–малкото, от устата на Сергей Станишев, който започна много късно да прави едни извинения и целувки с тази етническа партньорска партия, без да е упълномощен от българския народ. Защото българският народ не носи вината на няколко комунисти от Политбюро и ченгета от Държавна сигурност, които превърнаха в дела решенията на Политбюро. Да се целуват ченгетата от турската партия ДПС, с техните възродители, извинявайте, това е върхът на сладоледа. Българският народ не е виновен за Възродителния процес. Играят си със съдбите на българските граждани от турския етнос. Вече минаха 25 години, хората, които са правили Възродителния процес, не бива повече да говорят за него, те омръзнаха на всички, трябва да оставят българските граждани, от който ще да е етнос – няма значение кой”, изтъкна Вежди Рашидов.
hard admin

*

Top