Вижте кои спечелиха кроса „100 години СОУ „Отец Паисий“

По случай 100 – годишнината на СОУ „Отец Паисий” – Кърджали, бе организирано щафетно бягане за учениците от 9 – 12 клас. В него участваха ученици от всички училища в региона.
В състезанието се включиха и представители на ГПЧЕ „Христо Ботев”  и доказаха, че са истински Ботеви последователи. Директорът на езиковата гимназия, г-жа Йорданка Чавдарова приветства с отворени обятия учениците Сибел Азиз , Мелиса Алекова, Онур Емин, Севджан Азис Павел Замфиров Джем Садула  от 9-и клас и Алекс Минчев ,Иван Пепеланов,  Деян Карев, Теодор Попов, Диляна Чаушева, Яна Ванчева от 10-и клас, извоювали първи места и грамоти в състезанието.
„Състезание” – дума с много значения и не винаги в положителния смисъл. Но когато става дума за нещо повече от това, а именно да докажеш, че си един достоен представител на гимназия, носеща името на вечния Ботев, учениците от езикова гимназия с преподаване на чужди езици „Христо Ботев” – гр. Кърджали, показаха, че носят всеотдайността и стремежа, които са два основни елемента, притежаващи ги всички гимназисти”, коментира директорката.

—————————————————————–
Посрещнете 8-ми декември със sпециална оферта за всички студенти в хотел Рила

hard admin

*

Top