Властта потвърди новината на 24rodopi: Трима кандидати за директор на ДАИ бяха скъсани, шеф остава Джамбаз

От Изпълнителна агенция „Автомобилна администрация” потвърдиха новината на 24rodopi.com – нито един от кандидатите за директор на регионална дирекция “Автомобилна администрация”-Кърджали, не успя да мине конкурсната бариера и Лютви Джамбаз остава шеф.
Ще припомним, че трима кандидати бяха подали документи за участие в конкурса за шефския пост, като Джамбаз се отказа в последния момент от състезанието.
Рашид Юмер не беше допуснат поради липса на достатъчно стаж. Друг от кандидатите – Тенчо Тинчев получи 8 точки на първия етап в конкурса, а Каракехайов-19. Поради тази причина Кехайов се яви на следващия етап-интервю.
Здравко Александров Каракехайов получи 3,55 точки на интервюто и с коефициент 4 не се класира, поясниха за 24rodopi.com от „Автомобилна администрация”. Резултатът му от теста пък е 3,75 токчи и коефициент 3. Конкурентът му Тинчев имал 2,25 точки и коефициент 3 и затова не е допуснат на интервюто.
Съгласно резултатите от проведените тест и интервю,  няма класирани за заемането на длъжността директор на автомобилната инспекция, гласи решението на комисията.
Лютви Джамбаз продължава да е временен шеф на ДАИ в Кърджали.
 
Друг от кърджалийското лоби е назначен за голям шеф в София – четете по-късно само в 24rodopi.com
hard admin

*

Top