Волейболистките на Ардино с три победи от три възможни, заемат трето място в държавното първенство

Гюнер ШЮКРИ
Във втория турнир от пролетния дял на Държавното първенство по волейбол за девойки младша възраст за регион „Странджа” отборът на „Алада” от Ардино постигна три победи в изиграните три мача. Надпреварата се проведе през уикенда в Ямбол с участието на девет тима от региона, разпределени в две групи. Възпитаничките на треньора Месут Хайрулов без проблеми отнесоха съставите на „Сливен”, „Стогос 2006″ от Нова Загора и „Раковски” от Димитровград с 3:0.
След категоричните победи младите волейболистки от Ардино заемат трето място във временно класиране. Лидер в надпреварата е тимът на „Казанлък Волей” от едноименния град. По регламент първият тим от региона ще се класира директно за финалите на републиканското първенство, вторият и третият играят зони, а 3,4,5 и 6 квалификации.
„Поздравявам момичетата за трите убедителни победи. Всички играха много мотивирани, с огромно желание за победа. Мога да отлича добрата игра на капитанката Джанан Мехмед, която беше най-резултатна”, заяви Месут Хайрулов.
hard admin

*

Top