Волен Сидеров: Иде гражданска война!? ГЕРБ и Фейсбук са виновни

Лидерът на партия „Атака” Волен Сидеров обяви тревожно, че България е тласкана към гражданска война.
Ще припомним, че с неговият глас вчера беше спасен кворумът в 42-рото Народно събрание и благодарение на това заседание България има ново правителство. Той е обиден на всички, които твърдят, че е подкрепил кабинета „Орешарски”.
„Управлението на Бойко Борисов беше провал и нямаше как да се повтори. Играта на ГЕРБ е несръчна и безотговорна, ученическа и антипарламентарна. Какво щеше да се случи ако нямаше кворум”, попита в сутрешния блок на Бтв Сидеров и сам си отговори: „Щеше да се отложи. ГЕРБ си играят на влез-излез, опит за саботаж на парламента и опит за дестабилизация на държавата”.
„ГЕРБ тласкат страната към безредици и хаос и елементи на гражданска война, за да се прикрият престъпленията, отсече Волен Сидеров. Има мобилизирани между 500-600 души, които работят във Facebook и да пускат внушения, че са избиратели на Атака. Ние гарантираме държавното отношение и критиката към новия кабинет”, заяви Сидеров и обясни поведението си в пленарната зала с обещанието към избирателите си, че никога няма да подкрепи ГЕРБ.
Фейсбук е залят с колажи по темата „Новата роля на националиста Волен Сидеров”. Някои са откровени порнографски, но вижте част от „по-поносимите”. Гневни атакисти твърдят в социалната мрежа, че се отказват от “Атака”, защото тя е станала “Юруш партиси”. Други пък пускат “новината” от ГРАО за “новия паспорт на Волен с новото му име Волкан Саидов”. Трети се гаврят, че лидерът на “Атака” е открил родовия си корен в село Токачка, община Крумовград, и баба му се е казвала Айше….
hard admin

*

Top