Второкласници във фабрика: Лесно ли оцелява малкият бизнесмен?!

Второкласниците от СОУ „Йордан Йовков” в Кърджали посетиха семейната фабрика на Мустафа и Налян Белбер. Там те проведоха един незабравим час, посветен на Световната седмица по предприемачество.
Малчуганите бяха впечатлени от машините, с които работи успелият предприемач. Не преставаха да задават въпроси дали е лесно да оцелее на пазара малкият бизнесмен, лесно ли се справя със задачите си, по колко часа работи на ден, каква е заплатата му, лесно ли е спечелил европейския проект, с чиято помощ е разширил предприятието и др.
Господин Белбер не пропусна да сподели с малките предприемачи, че тайната на успеха е никога да не се отказват и да бъдат постоянни, ученолюбиви и трудолюбиви
 
Йовковци се запознаха с професията на пожарникаря
 
Йовковци посетиха пожарната служба в Кърджали. Там учениците от кърджалийското школо проведоха урок-наблюдие с консултант Иван Стефанов-началник Служба „Пожарна безопасност”. С голям интерес те се запознаха с професията на пожарникаря и различни съоръжения, необходими при потушаването на пожар. Срещата предизвика емоции и желание у някои ученици да станат пожарникари.
Инициативата за интересния урок е част от мероприятията в СОУ „Йордан Йовков” посветени на Световната седмица по предприемачество.

—————————————————————–
Paco Rabanne Lady Million EDP 80мл за жени на СУПЕР ЦЕНА – 30лв

hard admin

*

Top