Вътрешният министър идва в Кърджали! Пътищата към Ардино и Паничково-затворени, спряха камионите по Кърджали-Хасково

Продължава работата на екипи на полицията и пожарната за овладяване на бедствената ситуация в област Кърджали, съобщиха от полицията. Оперативният щаб на ОД на МВР-Кърджали действа в условията на извънредни ситуации. Към момента няма бедстващи хора. Полицейски патрули на входа и изхода на Кърджали, в посока към Ардино и Черноочене ограничават навлизането на автомобили по непочистени пътища, където има риск от аварийни ситуации. Затворени за движение са пътят Кърджали-Асеновград през Паничково и Кърджали-Ардино.
Трасето Кърджали-Николово-Хасково е проходимо, но с ограничение за товарните автомобили, които трябва да са без ремаркета и полуремаркета. Проходими са още Кърджали-Крумовград и Кърджали-Хасково през село Мост. Остава призивът към шофьорите да не предприемат пътувания в областта освен при крайна необходимост. Ако тръгнат на път, да имат готовност за движение при усложнени зимни условия.
Министърът на вътрешните работи в оставка Веселин Вучков ще пристигне днес в Кърджали, съобщиха от Областната дирекция на полицията. Той ще се запознае на място с работата на дирекцията по време на усложнената обстановка в региона.
24rodopi.com
hard admin

*

Top