Вътрешният министър: Лютви Местан е доста изнервен

Винаги съм се разграничавал от подобен подход и действия, като тези, които предприе Октай Енимехмедов. Това каза пред журналисти в Пловдив министърът на вътрешните работи и зам.-председател на ПП ГЕРБ Цветан Цветанов в коментар на обвиненията на Лютви Местан за анти-ДПС настроение, чрез героизирането на младежа, насочил пистолет срещу Ахмед Доган.
Може би Лютви Местан е доста изнервен от отговорността, която пое оглавявайки като лидер ДПС, посочи Цветанов. В момента те усещат е, че вече има пробив на политическата сила, а ПП ГЕРБ вече има определено присъствие и затова смятам, че повод за това изказване на Местан е неговото емоционално състояние, каза Цветанов. Миналата събота и неделя той е бил в Търговищко и Шуменско и там е имал възможност да проведе срещи в общини, които са били недостъпни за други политически формации или за лица от други.
Според него Местан е притеснен и от това, което се случи в Кърджали, тъй като там в цялата област през 2007 година е имало 11 общински съветници от ГЕРБ, а през 2011-та са 42-ма.
hard admin

*

Top