В Кушадасъ ни посрещат с „А, България! Нема пари!“, във Фанари питат: Защо правите секс на плажа?“

В Кушадасъ в почти всички магазини и ресторанти поназвайват български. Колкото да ти вземат парите – реагира някой от компанията.
„И това го има, както навсякъде по света. Но трябва да се отбележи, че българите, които пътуват за ваканция в Турция, стават все повече. Така нар. „Изпращащ туризъм” е в подем. Нормално е адекватно да реагират както туроператорите и хотелиерите, така и търговците и ресторантьорите”, обяснява ни Елиф. Уверяваме се, че знае не само как се прави кариера в хотела в Кушадасъ, в който работи, но и има цялостни познания за туризма и за движението на почиващи от България към Турция.
Научаваме, че туроператорските фирми прогнозират ръст до 30% спрямо лятото на 2014 г.
Миналото лято не било особено силно от туристическа гледна точка, тъй като Европейското първенство по футбол задържа българите в страната през юни. Освен това през миналата година българските хотели намалили цените. Е, ние не смятаме така, но цифрите говорят друго.
На 4-5 места в центъра на Кушадасъ, търговците щом разберат, че сме от България, тутакси изричат:
А-а-а, кошмия! България нема пари!”.
Така са научени от нашите туристи. За да не им досаждат, българите отговарят: Няма пари! В интерес на истината, българите са от най-бедните гости на Кушадасъ. В сравнение с арабите, германците и британците, които преобладават в средата на юли в 120-хилядния курортен град.
Всъщност, никой не те гледа със съжаление. Щом си дошъл на почивка, значи в джобовете ти дрънкат монети за кеф или подаръци. Така разсъждават търговците и ти предлагат какви ли не изкушения.
***
А какво става във Фанари? 24rodopi.com вече публикува писмо, в което жител на Комотини се гневеше, че наши туристи замърсяват плажовете, не спазват правилата, а на всичкото отгоре и не харчат пари, с което да подсилят гръцката икономика.
Днес ви представяме писмо на други гърци:
„Сексуалният акт е нещо напълно нормално и заслужава уважение стига да не се прави публично и да стряска рано сутрин хора, които са отишли на плажа за да се изкъпят в морето.
Нов морал, който не винаги е хубав ни докараха българите, които идват тук за да се насладят на плажовете и морето ни.
Срамната сцена на която са станали свидетели десетки гърци се е случила на брега на морето във Фанари.
В близост се намират бунгала, които се предоставят под наем от Общината. Едно от тях било наето от грък, но изглежда той е нарушил правилата на договора и е дал под наем постройката на българи. Пренаемането на обекти в Гърция обаче е строго забранено. Българите, които ползват бунгалото непрекъснато се увеличават, защото за уикендите при тях пристигат и техните приятели и роднини. Над десет души спят в бунгалото и се радват на безплатна почивка.
Новите правила, въведени от българите разбира се, не са свързани се само с факта за незаконното пренаемане, а за неприличното им публично поведение. Няколко българи, ползващи бунгалото, очевидно възхитени от красотата на нашия район са помислили, че всичко им е позволено! Очевидци разказват, че те правят секс на плажа, който е в непосредствена близост до бунгалата. Двойката, „хваната в крачка” дори не се е постарала да влезе в морето, така че да не се вижда половия акт. Свидетели на секса станали гърци, които са седели по верандите на бунгалата си, и от тези, които по това време са отишли на плажа. За отбелязване е, че влюбената двойка дори не се засрамила и не е спряла любовната игра, независимо от пристигащите на плажа хора. Част от мераклиите за къпане в морето си тръгнали при вида на двамата българи, вкопчени в порно поза. Почиващите българи в нашия регион ни докараха нови …нрави”.
24rodopi.com
На снимките:
Тези млади хора правят секс във водата, но това са гърци и никой от зяпачите на плажа не им прави забележка. За разлика от българските страсти във Фанари…
Кушадасъ
hard admin

*

Top