В снимки: Стотици кърджалийци посрещнаха Орешарски пред Белия кораб (обновена)

Стотици жители на Кърджали и на другите общини в Източните Родопи посрещнаха в 11 часа пред сградата на Областна и Общинска администрации в Кърджали премиера Пламен Орешарски. Те носят плакати „Дайте шанс на Орешарски”, „Черноочене е с Вас”, Джебел е с Вас” и други в подкрепа на правителството. Двама от присъстващите пред „Белия кораб” пък са издигнали плакати с надпис „Оставка”.

Както първи 24rodopi.com съобщи вчера на обяд, министър-председателят Пламен Орешарски ще бъде в Кърджали и Смолян на 8 ноември. Снощи, в 22:09 часа, от пресцентъра на правителството потвърдиха новината и поясниха, че премиерът ще разговаря с кметовете за приоритетите на общините. Срещите ще бъдат по 120 минути в двата областни града.
В разговорите ще участват министърът на регионалното развитие Десислава Терзиева, министърът на околната среда и водите Искра Михайлова и министърът на земеделието и храните Димитър Греков, посочват от пресцентъра на премиера.
Срещата в Кърджали ще се проведе от 11.00 часа в сградата на Областната администрация в града. Срещата в Смолян ще започне в 15.30 часа и също ще бъде в сградата на Областната администрация. 
 
Очаквайте подробностите 
hard admin

*

Top